Wie is NOA


NOA Vintage is in oktober 2015 opgericht door Nicole Sips. NOA verkoopt trendy designer vintage kleding, schoenen en accessoires. Tevens is Nicole altijd op zoek naar nieuwe hippe woon- of fashion accessoires, deze verkoopt zij natuurlijk ook in de showroom.

NOA Vintage is gevestigd in Den Bosch aan de Rietveldenweg 49a. Op woensdag, donderdag en vrijdag is de boutique geopend van 11.00 uur tot 17.00 uur (M.u.v. vakanties)

 

Wie is Nicole?

Mijn naam is Nicole Sips, sinds oktober 2015 trotse eigenaar van NOA Vintage. Dat ik iets in de mode wilde gaan doen, wist ik als tiener al. Maar wat? Waar zit het spreekwoordelijke “gat in de markt?” Alle puzzelstukjes vielen dit jaar op hun plaats. NOA moest mijn bedrijf gaan heten. En het business-model; designer vintage kleding in een nieuw jasje; betaalbaar, hip, jong en op een prachtige locatie. 

In de gezellige boutique kun je voor een klein prijsje met iets super leuks naar huis gaan. De merken variëren van Current Elliot tot Patrizia Pepe en van Isabel Marant tot Maje. In de winkel staat een gezellige stam-tafel waar de koffie warm is en de wijn koud staat. De inrichting van mijn boutique is ontworpen door DMarq Architecten, en laten dat nou net mijn buurmannen zijn! Binnendoor kun je vanuit de fashion boutique doorlopen naar de showroom van design en lifestyle. Come see & find out!

Kom je een keertje langs en zien wat mij zo blij maakt? Dan gaat het jou ook zeker heel happy maken!

Liefs Nicole